Nota Legal

Informació LSSICE
Titular del web: Emili Pardo Ventura
NIF 77313863F
Adreça: Dos de Maig 3, 1r 3a, 08720 Vilafranca del Penedès
Telèfon: 938 180 986

POLÍTIQUES DE PRIVACITAT

Mitjançant la següent política de privacitat, Jurídica.cat informa als usuaris d’aquesta pàgina web, donant compliment a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, LOPD), sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat de que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si així ho decideixen facilitar a Jurídica.cat les dades personals que els hi són sol·licitades.
Jurídica.cat es reserva el dret de modificar la presernt política, informant de manera prèvia els canvis que en aquesta es produeixin mitjançant el present avís.

Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals mitjançant el formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a Jurídica.cat a la incorporació i tractament de les seves dades en un fitxer automatitzat degudament inscrit a l’Agència de Protecció de Dades.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per tal de donar resposta al seu requeriment i informar-lo sobre els serveis que ofereix Jurídica.cat, sigui per qualsevol mitjà de comunicació, inclús l’electrònic.

Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes establerts a la legislació vigent, mitjançant el correu electrònic epardo@juridica.cat

Les dades personals que vostè faciliti hauràn de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, de manera que podrà esdevenir-ne responsalbe dels danys i perjudicis que pogués ocasionar en el no compliment d’aquesta obligació.

Juridica.cat ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti.

AVÍS LEGAL

D’acord amb les obligacions que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (en endavant, LSSICE), www.juridica.cat posa a la seva disposició la següent informació:

El nom del lloc web www.juridica.cat pertany a Emili Pardo Ventura amb Document d’Identitat 77.313.863-F. Pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la següent direcció de correu electrònic: epardo@juridica.cat

Drets de Propietat Intel·lectual

Tots els texts, imatges i materials en general continguts en aquesta pàgina web són propietat de Jurídica.cat, o han estat inclosos amb la prèvia autorització del corresponent propietari. L’accés a la mateixa o la seva utilització per part dels usuaris no ha de considerar-se, sota cap concepte, com l’atorgament de cap llicència d’ús o dret sobre qualsevol actiu titularitat del qual correspongui a Jurídica.cat Advocats.”